Echipa de ciclism Dinamo - sezon 2010

In luna mai s-a relansat echipa de ciclism Dinamo. Au pentru anul 2010 obiective ambitioase, sigur, cu multa munca vor reusi tot ceea ce isi vor propune!
Sportul de performanta cu siguranta este mult diferit de "jocurile" noastre, dar pasiunea exista in tot ceea ce fac! Cu un plus la antrenament venit din partea sponsorilor: o bicicleta buna GIANT, mancarea de care ai nevoie SPONSER, si toate cele, vor face ca rotile sa se invarte si mai tare iar ei sa reuseasca sa promoveze ciclismul amator dar si sportul de performanta!
Turul Romaniei pe podium este unul din obiectivele propuse, in cateva zile va incepe acest concurs, este una din putinele curse de sosea din tara noastra.
Ii vom vedea la multe concursuri in acest an pe cei de la Dinamo: Razvan Juganaru, Tamas Csicsacky, Rusu Mihai, Varabiev Mihai, Alex Ciocan.....
Au inceput bine acest sezon, Razvan Juganaru este in forma la MTB iar Marian Frunzeanu a castigat concursul din Bucuresti Prima Evadare, pe locul 3 la acelasi concurs s-a clasat Alexandru Ciocan!


(photo Prima Evadare Daniela Vasile)

( Prima Evadare photo ciclism.ro)

clasament Prima Evadare: Tudy Oprea Loc2 Marian FrunzeanuLoc 1 si Loc 3 Alex Ciocan






Ma bucur ca am luat parte la acest eveniment de relansare a echipei Dinamo!
Astept cu nerabdare concursurile de MTB la care voi merge, Maraton Medias (MMM) cred ca va fi primul. Pe baietii de la Dinamo poate ii voi revedea pe Barbu Vacarescu: ei in drum spre antrenament spre soseaua Bucuresti - Ploiesti, eu in drum spre birou :-)
Ramanem cu ochii pe turul Italiei...Vinokourov, Cadel Evans, tricoul roz...
recomandarea mea.....imaginile sunt superbe! http://www.grahamwatson.com/

No comments: