Ultra Trail Fagaras

Clasament
Album poze
In Fagaras am petrecut atatea veri, acolo am vazut prima oara doar munti in jur si creste, cine nu si-a dorit vreodata sa parcurga integral creasta Fagarasului?
In Fagaras am cunoscut oameni, in Fagaras am ascultat povesti, am vazut transhumanta, am gasit farmecul zilelor lungi de vara sus pe munte si al noptilor lungi de iarna la cabana langa o soba calda, prieteni in jur.
Fagaras inseamna toti prietenii cu care am fost aici, toate verile sus la cabana Turnuri si Podragu, primele expeditii in a parcurge integral creasta, prima oara pe Moldoveanu, primele ture de iarna alpine..si inca cate si mai cate!?
Cine nu a visat sa cucereasca cel mai inalt punct din Romania? Acolo te copleseste dar te si inalta maretia muntelui, in Fagaras m-am indragostit, in Fagaras am schiat, despre Fagaras am visat mereu, in Fagaras am fugit de-a dreptul de acasa, in Fagaras ma voi intoarce oricand cu bucurie si cu atatea amintiri si vise, cum sa nu fug la Ultra Trail Fagaras 2013 in echipa cu Sis?
Prima zi prolog la Avrig - 4km, o atmosfera deschisa si prieteni in jur, prezentarea echipelor, moment in care incepi sa apartii cu adevarat, te concentrezi doar pentru echipa si emotiile se dubleaza ;)
spirit de echipa
bucuria diminetii care aduce o noua etapa, emotii!
O zi grea sambata de la Poiana Neamtului pana la Cabana Conacul Ursului, Barcaciu, cabana Negoiu, Varful Negoiu, lacul Caltun, Balea, lacul Capra. A fost o zi atat de frumoasa si cu atatea stari, de la bucurie si ras la lacrimi si indoiala, o vreme incredibila, ne-am simtit excelent in primele ore chiar daca ritmul era destul de tare. Am trecut de un moment mai dificil dupa Laitel cand inima simteam ca bate razna, dar ne-am revenit, o etapa dificila - Loc 2 dupa 2 zile, 8h52 azi. 
Ultima zi, se pleaca tare de la conacul Ursului, serpentine pe transfagarasan, refugiul din Fereastra Zmeilor, 3 Pasi de moarte, Nerlinger, varful Mircii, lacul Podul Giurgiu, draga Podragu, draga, Vistea (3h50), Portita Vistei, Hartopul Ursului, fereastra mica, varful Slanina si interminabila coborare pana apropae de manastirea Sambata - 7h7min, o zi grea cu atata bucurie mai ales pentru asa o vreme perfecta de toamna!
dans-sincron si un Finish care aduce atatea amintiri!
Sa faci ce iti place si sa traiesti visul tau, in echipa la UTF cu Sis!
Visam mai departe!

No comments: