Remember / ChampionsCarpathian Adventure in Apuseni Mountains - 2005. Primul ecochalange la care am fost, primul concurs la care am participat. De acum trei ani fac parte din echipa DIAMIR: Marc, Dinel, Dorin si eu. Suntem o echipa super chiar daca nu facem prea multe ture impreuna, ne intelegem foarte bine zic eu.
In Apuseni a fost o experienta foarte interesanta, concursurile de aventura in genul acestora sunt deosebite de restul concursurilor. Faci lucruri pe care in mod normal nu le-ai face, nu ai merge niciodata atatia km si dupa 12 - 20 de ore de mers sa pleci cu bicicleta mai departe la proba de mountainbike, orientare, ploaie, frig, o noapte, inca una..... mai faci si un rapel, o tiroliana, mai cauti in pesteri cateva indicii si mai construiesti si o pluta din te miri ce!
Si nu exista o explicatie rationala de ce faci toate aceste lucruri.....pai cum de ce? sa vezi tu pana unde poti sa mergi
Emotii si momente despre care tot ai ce povestii!!

Am fost norocoasa sa particip la asa un concurs pentru prima data si cu o echipa asa buna!
In Apuseni am iesit pe locul intai la egalitate cu o echipa din Slovenia Pustolovec RAJD: Janez Korosec, Gasper Plesco, Matjaz Zilavec ,Tatjana Zalar.
Am participat si la editiile urmatoare, in aceasi formula a echipei: DIAMIR
In 2006 CA a fost in Bucegi - loc 3
In 2007 Carpathian Adventure a fost in Retezatv - loc 3
http://www.carpathianadventure.ro

No comments: