Cupa Memoriala Mike Csaba 2010 - 13 martie 2010

Clubul sportiv Aquila si Asociatia Harmont Odorheiu Secuiesc organizeaza la Harghita Madaras, in data de 13 martie, un concurs de schi de tura pentru amatori CUPA MEMORIALA MIKE CSABA 2010.
Harghita Madaras: un loc unde ajungem destul de rar dar unde de cate ori am fost ne-am simtit excelent si am zis clar hai sa mai venim; dar mereu ni se pare departe. Vrem sa ajungem neaparat la acest concurs. Atmosfera este foarte faina iar traseul echilibrat, zonele de schi sunt superbe si zapada mereu surprinzatoare; si mereu multa :-)Detalii:- Inscrierile se fac pana la data de 13 martie 2010, ora 9.00- Taxa de inscriere: 15 RON- La toate categoriile se asteapta concurenti individuali- Startul se va da la ora 10.00- Echipament: in afara de echipamentului de baza, imbracaminte impremeabila, manusi, caciula, ochelari de soare etc.- Informatii suplimentare: tel. 0744/268953 (László Gábor), e-mail: karibu@sigmasoft.ro
Va reamintim ca Mike Csaba si-a pierdut viata pe 18 ianuarie 2004, in timp ce participa la o competitie de schi-alpinism in muntii Bucegi, fiind surprins de o avalansa pe Valea Morarului. Tot atunci si-au pierdut viata si alpinistul oradean Buzasi Zoltan, un alt alpinist din Miercurea Ciuc, Blaga Istvan, un sergent angajat la Batalionul 21 Vanatori de Munte din Predeal, Dorel Jercan, precum si un tanar din Zarnesti, Cosmin Conut.
Mike Csaba (31 de ani) era membru al clubului de alpinism "Aquila" din Odorheiu Secuiesc, voluntar la Crucea Rosie si salvamontist de opt ani. De asemenea, era pasionat de munte si s-a implicat in organizarea mai multor competitii de profil, participand la numeroase concursuri.
Photo competitie schi de tura Madaras 2009:
cel mai multa merita reintalnirea cu cei ce organizeaza si participa la acest eveniment, o comunitate aparte! Sa ne vedem cu bine la Madaras si la Postavaru Night in 06 Martie si la Sinaia cred in 27 Martie; Iar sambata viitoare red ca va fi concurs si la Vladeasa si in Piatra Mare;

No comments: