Bucegi 5-6 iunie 2010

Vara sunt concursuri in fiecare weekend!
Daca nu mergem la concurs ne gandim la acestea si ne bucuram de o alergare sau plimbare, de obicei in Bucegi sau Piatra Craiului.
La inceput de iunie planificam o tura in Bucegi, Adi ne lasa cu masina in Sinaia, el merge mai departe pana la Moieciu de unde va porni traseul lui. Plec cu Sis pe cunoscuta poteca pe langa Peles spre Poiana Regala, poteca pare din ce in ce mai stricata si balariile sunt nesfarsite, ne pare rau de ea!!! Urcam spre Piatra Arsa in ritm de plimbare, poteca pare mai abrupta ca de obicei si ne gandim la Marathonul 7500 de anul trecut si la editia ce va urma! Vremea e buna, nu-i foarte cald! Sus in platou gasim putina ceata si ceva nori negrii dar ploaia ne ocoleste!
Coboram pe Plaiul lui Pacala pana la Padina, ne amintim de iarna si de schi.
Ursii au luat-o inainte :-)
Ne sincronizam perfect, ajungem noi in Padina si in acelasi timp ajung si Adi, Fane si George. Nu ne mai saturam sa povestim cu Fane...asa-i mereu cand suntem impreuna! Urcam spre Omu pe Obarsia Ialomicioarei, pentru 7500 este o tura perfecta pentru a ne aminti ce ne asteapta! Si Fane ar vrea sa faca echipa...deci toti ne pregatim pentru 7500!Ii intalnim pe cei de la Cetatea Brasovului, si ei se pregatesc pentru 7500! Adi cu Fane si George pleaca mai repede spre Omu, Pes si cu Zoro i urmeaza :-), urcam si noi in pas alert.Ne intalnim la Omu.Nu stam la Omu pentru ca e frig, ceata si zapada,sunam la Mihai sa-i anuntam ca ajungem in Moieciu in cateva ore, coboram pe la Poiana Gutanu pe traseul de la Marathon 7500. Dupa poiana Gutanu intram pe poteca de la EcoMarathon - ce dor ne-a fost de aceste locuri,ne place mult, mult, de parca acum am descoperi aceste locuri. Un localnic calare pe cal, poate in drumul spre stana, se opreste si ne saluta. Doar catre Silvia exclama..."Sunteti doamna de la EcoMarathon! v-am recunoscut!" de data asta nu-i chip sa ma confunde si pe mine cu doamna de la EcoMarathon,
...alergam, alergam pe ultimii kilometrii de la EcoMarathon, ce faina-i coborarea aceasta! Lui George ii este cam foame, ne gandim cu totii la ceva bun pregatit de Cornelia. ce verde este tot...uite si finishul de la EcoMarathon - dar unde este poarta?? :-)
Petrecem cu Mihai si Andreea in Moieciu o seara superba cu amintiri si poze de la Trans Alipna Run, EcoMarathon si Hercules. Ne pregatim pentru Olympus Marathon, 7500 si UTMB!
In 6 iunie alegem o tura mai de plimbare - alergare spre Bucegi-Leaota. Pornim pe prima bucla de la EcoMarathondar nu coboram in Fundata, continuam urcarea catre platoul Leaota apoi spre varful Bucsa - Bucegi. Au venit cu noi azi si Fane cu Mihaela, George cu Ionut si bineinteles Mihai!Este o zi superba dar cu ceva vant sus pe platou, nu ne plangem de caldura! echipa mea :-)Rododendronul a inflorit, muntele este incredibil de rosu-roze! Coboram pe muchia Bisericutei la picnic :-), Andreea, Ana si Cornelia ne asteapta la odaita la picnic - ce surpriza!

Andreea si Cornelia ne pregatesc surpriza......, Ana culege un buchet de flori :-)
coboram spre CEM pe cele mai frumoase poteci
Zoro si Pes sunt cei mai buni prieteni
Multumim Cornelia!
si Andreea!
Va imbratisam cu drag!