Semimaraton Piatra Mare 19 Febr 2011

Un concurs micut, un traseu foarte frumos si bucuria sa ne raintalnim!
Sambata mergem in Piatra Mare la alergare!

Societatea Carpatina Ardeleana, filiala Covasna in parteneriat cu SCA Sacele organizeaza semimaratonul � Piatra Mare � cu schiuri de tura si trekking, pe traseul care este marcat cu linie rosie pe harta anexata, care se poate obtine pe e-mail (gl_zsolt@yahoo.com ) Data concursului: 19 februarie 2011.
Traseul are o inclinatie de max. 45 grade. Diferenta de nivel la urcare, cat si la coborare: 930 m. Traseul la urcare se va desfasura pe drumul marcat cu banda galbena spre Canionul Sapte Scari, cu ocolirea acestuia (punct rosu) pana la cabana. La coborare se va urma Drumul Familiar, marcat cu banda rosie, inapoi la bariera de la Dambul Morii. Traseul are o lungime de 14 km.

Concurentii trebuie sa aiba peste 18 ani. Startul va fi de la bariera Dambul Morii, la ora 10,00. Inscrierea se face pe loc, de la ora 9,00. Taxa de participare: 25 RON, care contin premiile. Participantii concursurilor anterioare, organizate de noi, care poseda cardul de fidelitate, beneficiaza 5 RON reducere la inscriere. Atentie! Concurentii vor participa la o tombola, dintre care vor fi extrase trei premii (cate unul pt persoana). Deci posibilitatea castigarii unuia dintre premii apartine oricarui participant (indiferent de clasament). Regulament: - echipament necesar: schiuri de tura, piei de foca, bete, frontala, 1 L de apa. - a nu se folosi scurtaturi - se interzice participarea concurentilor in stare de ebrietate - concurentul semneaza declaratia ca participa pe propria raspundere - organizatorii nu raspund ulterior de starea echipamentului folosit - a se pastra curatenia pe traseu, in caz contrar concurentul in cauza care va fi observat, va fi descalificat Pentru mai multe informatii: - Szilagyi Peter: 0745-970985 - Gaspar Laszlo Zsolt: 0745-058179, e-mail: gl_zsolt@yahoo.com

1 comment:

Anonymous said...

... cum a fost ?
cristi .