Postavaru' Night - 10 martie 2012

Concurs din seria Carpathian Man, competitie de schi alpinism si alergare montana in Poiana Brasov. ( vertical race)
Informatie preluata de pe siteul concursului

Postavaru Night la editia 6
"Sambata 10 martie 2012 noi suntem in Poiana Brasov, vrem sa mergem la o tura de noapte in Postavaru!!!
De la ultima noastra intalnire, Domeniul Schiabil din Poiana s-a schimbat radical in bine si asta este o ocazie sa "luam la picior" o parte din pârtii.
Ne inscriem ca sa stim cati suntem, ne vedem intre 17.30 si 18.45 la clubul Rossignol, asta ca sa fim siguri ca suntem toti. Aprindem "facliile" si pe la 7.00 seara plecam spre varf urmand Drumul Rosu pana in Poiana Ruia, ocolim noul lac si stanga pe Express. Daca vantul ne lasa, vom iesi pe varf, daca nu, ne oprim la statia superioara a Cabinei Mici

Ceai cald, talangi, ne mai "racim" gura putin pentru cei care vin mai pe urma si apoi mergem sa "incheiem" povestea la Cabana Postavaru. Tanti Neli, Killy si toti cei de acolo ne asteapta ca intotdeauna, cu inima si bratele larg deschise... Tibi va "incinge podelele"... iar noi vom incerca sa le "racim". Cam atat deocamdata de pe planeta CarpathianMan, dar revenim curand!

Ca de obicei ne bucuram de sprijinul prietenilor nostrii de la Cabana Postavaru, Buff, Elan Skis, Sponser Sport Food, Rossignol, Contour skins; al partenerilor: Primaria Municipiului Brasov, Domeniul Schiabil Poiana Brasov, SKV - sectiunea Brasov, Asociatia de Ecoturism din Romania, Regia Publica Locala a Padurilor Kronstadt RA, FRAE, ANSMR si al prietenilor din media: alpinet.org, carpati.org, alerg.ro, zidezisport.ro, televiziunea targu mures, maraton.info.ro, schialpinism.blogspot.com." (http://postavarunight.blogspot.com)

No comments: