Winter triathlon - Izvorani, 23 Februarie

Sambata am fost la winter triathlon, noroc cu Sis ca s-a decis sa participe, asa ne trage dupa ea.
Pentru Sis triathlonul e o mare provocare, incepe sa fie si pentru mine dar inca imi este frica de proba de inot, chiar daca ma descurc...am o frica in minte care ma face sa nu ma simt confortabil.....
dar Sis are atata incredere in ea, pare totul asa de usor, normal ca ma motiveaza si pe mine.

Au fost foarte multi participanti si se vede ca lumea incepe sa fie atrasa de o alta provocare, iar un triathlon este o alta experienta pe care merita sa o incerci...iar dupa sigur revi la o proba mai lunga.
O distanta scurta cum a fost la Izvorani e tocmai buna, au fost 6.8km alergare, 12km bicicleta si 500m inot. Foarte rapid totul, iar tranzitia e mereu surprinzatoarea, "la tranzitie e greu, beau Sponser mereu....." pedalez, pedalez, la podium visez :-)
** exact ca in bluesul triathlonistului

o poza tare draga, mai ales ca sunt cu Sis pe podium si dupa festivalul de tineret al jocurile olimpice de iarna nu mai scapam de spiritul olimpic!
Ne-am simtit minunat la baza sportiva de la Izvorani, pacat ca este destul de departe de Bucuresti, dar am vrea sa mai ajungem, e bestial sa inoti intr-o piscina de 50m, uitasem....
Astept cu nerabdare Postavaru Night peste cateva zile, in 9 martie-de Mucenici, editia numarul 7, iar cea mai mare mandrie este ca am intreaga colectie Postavaru Night!!!
Dar dintre toate cate sunt, cel mai si cel mai mult astept primavara!! si apoi EcoMarathon!
Primavara, unde esti?
Tanjesc dupa soare si cer albastru, zile mai lungi si lumina mai multa, sa fie putin mai cald.
Rabdare!No comments: