Este vara, bine-mi pare

Inca imi este gandul la 3 Munti a fost tare frumos.....cu el a inceput sezonul de vara...cele mai frumoase ploi! Imi trebuie timp sa povestesc despre asa ceva, stiu ca trebuie scris.
Incet, incet, intru in atmosfera de vacanta, ma gandesc atat de des la Olympus,  inca am emotii chiar daca suntem a patra oara acolo. E greu, e foarte greu dar e diferit, si e atat de frumos, si e atat de cald, dar marea te face sa uiti de caldura si pepenele are un gust atat de bun....

sunt gandurile din fiecare zi inainte de Olympus, abia astept atmosfera specifica, sa aud limba lor, muzica, privirea curioasa si admirativa pentru un grup atat de mare de alergatori din Romania, da! incredibil cand te gandesti ca 60-65 de persoane din Romania merg special acolo!
Iar apoi vine Sis cu umorul ei fantastic....cel mai cunoscut cuvant din limba romana in Grecia la OM este?...ghici?  --- Cornelia
in 2010 superb, specific la Olympus, un finish minunat
buchetul meu :-) 2010
2011 ce finish Sis!
Adi pe Zonaria, un loc minunat...dar cat e de urcat pana aici!
Adi, you rock!
2011, buchetul e al meu :-)
 Stand EM la Olympus, promovam Moieciu, promovam Romania atat de frumoasa si cu oameni minunati...dar trebuie sa ai rabdare sa vezi si sa descoperi acestea!
2012 stand EM, aici ne revedem si in 2013
team OM 2012
OM 2012 Zonaria
Alerg in echipa, alerg cu Silvia dimineata in Herastrau, seara cateodata cu gasca mai numeroasa, imi dau seama ca atat de rar am alergat singura in ultima perioada, e usor in echipa, in gasca, e un secret!
"Sunt fericit si ma simt bine" - vorba celor de la Tapinarii ca tot am fost la concert!

No comments: