3 Munti - ziua III Bucegi

Probabil cea mai dura urcare, impins la bicicleta, portiuni tehnice cu iarba, altitudine mare.
Stim integral traseul, stiu la ce sa ma astept dar oricand ceva imprevizibil poate aparea.
Spre Moieciu de Sus coboram pe bucla 2 de la EcoMarathon, pe la pilon dupa o urcare pana la Fundata si un mic labirint pe ulitele de aici. Se vede departe Bucegiul, e departe Strunga!
Coboram spre Moieciu, stau si eu pe bicicleta pe cateva portiuni mai tehnice dar si cand cad, cad....am zburat ca in filme peste un gard, se sperie Sis, imi creste si mie adrenalina dar nu am patit nimic!
 ..............urcam pe vale spre Ursarie, stim urcarea, merge repede, ii depasim pe Silviu si Hoinarul, dar ei repara repede lantul si dupa cam 30 de minute ne depasesc iar.......eram unde impingi la bicicleta spre Bucegi!
E zapusala mare, ne hidratam cat putem dar parca mergem incet, prea incet.....oricum....suntem incantate ca e ultima etapa, imi zboara mintea la ultimii km de pe forestierul spre Chei!

de sus din creasta tinem drumul forestier care merge pana sub strunga mica...e demential, stai pe bicicleta si vezi asa peisaj in jur!! Urcand spre Strunga mica cu bicicleta mai in spate mai impinsa Luci ne incurajaza si il vad mult mai relaxat, e o zi extraordinara pentru toti!!!, unde sunt echipele de la Carpathian Adventure cand am impins atat la biciclete???!!!

- din strunga, noi nu stam pe biciclete......Sis se mai joaca si se urca des pe bici, eu incerc sa ma grabesc mai mult pe jos, deja ma vad cazand iar!
Dar de la Gutanu......ce delir!!! sa faci acele portiuni de padure pe bicicleta!! ai alergat la EcoMarathon acolo de atatea ori, dar cat e de intensa trairea cand vi spre Valea Lunga pana spre satul Cheia!!! merita sa mai urc fie si cu bicicleta in spate pana la Gutanu!!
Ultimii km din forestier sunt extenuanti, prea cald, prea obosita, prea putin pana la finish!!!
 A fost una din cele mai frumoase experiente!! cei mai frumosi oameni in jurul nostru si 3 zile epice cum a zis Luci!!
 cei mai fericiti!!!
Te reindragostesti de MTB dupa aceste 3 etape, inveti sa mergi pe MTB in aceste 3 zile, iti propui sa vezi lumea doar de pe bicicleta.........sa revi si la anu la 3 Munti, nu e o competitie, este definitia unui condimentat traseu de MTB, si dificil si frumos, da!! tehnic, e nevoie de anduranta, de pasiune si de echipa cel mai important!!!
Fotografii Mihai Benea!
am fost in cele mai inedite locuri de pedalat!!
multumesc pentru echipa Sis!! merci Luci si Andreea pentru dragostea de MTB, de natura, de sport, de Romania!! si noi purtam o dragoste mare pentru voi, va iubim pe voi si ceea ce faceti!!!
a fost ultima zi de la 3 Munti!!!

No comments: