Hercules in vacanta


Cum isi petrece de obicei vacanta Hercule chiar nu am idee, dar sigur se distreaza daca a reusit sa petreaca cu noi asa o vacanta minunata!Hercules ne-a chemat in Herculane..., ne-a zis ca ne intalnim la Motel Dumbrava....ce drum lung pana acolo! Noroc ca ne strangem o gasca mare de prieteni sa nu ne plictisim pe drum, o convingem si pe Roxana sa vina, Dragos, Bianca, Florin, plecam sambata dimineata; Nata cu Mihai, George si fetitele au plecat vineri. Fane si Mihaela in urmarire.
si strabatem o tara intreaga sa il vedem pe Hercules, furtuna, soare si tot asa....vremea se pare ca nu este de plaja, dar nu ne sperie.

Vizitam Cazanele si pe Decebal..., pe Traian il voi vizita eu la toamna la Trail Portofino :-)
Dupa o scurta vizita si in Herculane ajungem la Motel Dumbrava, la drumul mare, unde ne intalnim cu Hercules & Co.
Bucurie mare :-), cortul Sponser e in picioare, lume multa, lume cunoscuta! Geluri, batoane, pregatiri pentru Maratonul de duminica. Schimbam o vorba cu fiecare, atmosfera e faina, pasta party, sedinta tehnica, relaxare.Mergem sa ridicam pachetul de concurs:


Ploua toata noatea, inteleg ca asa va fi vremea si la concurs, noroi, ploaie....ploaie - "O sa ne faca Ciuciulete"
La start nu ploua, clima este ciudata parca nu am fi in Romania, umezeala si chiar foarte cald.
Radio Romania Actualitati da ora exacta de Start, au fost foarte tari, muzica buna si atmosfera faina. Zdob si Zdub in loc de stang dreptul, stang dreptul....suna bine ce sa mai zic :-)

Nici nu stiu traseul...nu m-am uitat prea bine pe harta si nici nu am retinut mare lucru...stiu ca avem o urcare de vre-o 6-8 km si apoi ceva de alergat pana la km 19 cand vine o alta urcare lunga lunga....doar asta am tinut minte si cam asa a fost.

Luci
Oricum mie mi s-a parut mai tot mereu ca am urcat....hai ca exagerez, au fost cativa kilometrii de coborare buna spre final!
In fuga cum am vazut traseul: prieteni, lume cunoscuta, fluieras si fluierita, 2 biserici si cred ca am auzit si clopote...., dar cel mai fain era cum canta AC/DC la biserica din Bogaltin - nu cred ca mi s-a parut! Am incercat sa merg cat mai mult cu cineva in fata sa nu pierd ritmul si gandul, nu am reusit exact si la un moment dat urcarea cea mai lunga m-a plictisit putin sau poate am obosit :D ??

Adi, Locul 2 general si categorie 3:34:30

Bucurie Bucurie

Locul 1 18 - 29 de ani

pe traseu...cu Cristi Ghilt am mers mai tot timpul impreuna dupa kilometrul 7
premiul cel mai frumos - toata lumea e fericita, fiti atenti in poza de mai sus daca e vreunul care sa nu rada!

trag tare iar la anu sa fiu pe podium!
unde-s trei puterea creste! finish impreuna!
Adi pe traseu
Aici e Sis
Adi la 1,5 km de la Start
eu trec podul si intru in noroi ;-)Un finish de poveste: Sis si domnul Chiurlea :-)

Vio castigator la Marathon ( Palici Viorel din Magura)

A fost super la Hercules, "Zeii" au facut treaba buna! :-) Noi am fost doar Eroii!

Clasament poze si alte informatii pe siteul oficial: http://www.alternativetm.ro/herculesmaraton

Urmeaza Olympus, astept cu nerabdare intalnirea cu adevaratii Zei :-). In weekendul trecut am fost in Piatra Craiului sa ne amintim de maratonul ce va fi in 2 Octombrie!

3 comments:

Silvique_ms said...

Hei, ce descriere draguta! :)

Alin Tanase said...

Foarte faina povestea ta ;) Ne bucuram v-a placut la Hercules ;) De muzica de la start: Radio Romania Actualitati au fost intr-adevar cu sonorizarea, dar selectia care ti-a placut a ales-o "zeul" Robi ;)) Iar de AC/DC-ul de la biserica Bogaltin o fi de vina tartorul Mardale :))

SiS-Co said...

aceasta este doar o pagina din povestirile lui Hercule.....sunt multe si frumoase amintirile, cred ca la Olympus le vom mai povesti si tot mereu de acum inainte! A fost foarte fain! chiar si cu ploaie si cu ceata, soarele l-a furat cineva...dar sigur pana la anu Hercule il aduce inapoi...vreme buna si sa ne vedem cu bine si cu drag la Olympus :-)