Maraton Medias 2010

Trei ani la rand am mers la Medias pentru poze, pentru alergare, pentru eveniment.

A fost a opta editie, o participare scazute dar cu toate acestea am revazut multi prieteni si atleti care au mai participat si la editiile trecute.
Am plecat din Bucuresti catre Sibiu unde ne-am oprit acasa la Adi, mama lui ne astepta cu biscuiti de casa, cei care au fost la EcoMarathon la cafeaua de dimineata stiu gustul biscuitilor facuti de mama lui Adi - deliciosi :)
Vremea nu a fost tocmai buna, din cauza prognozei meteo am lasat bicicletele acasa asa ca sambata am alergat la Paltinis dupa care ne-am dus la o alergare de revenire in Parcul Sub-arini, Coco nu stia parcul si i-a placut foarte mult.
La Paltinis am facut un vertical race pe partie, am urcat cu betele primite de la colegii din Ro Club Maraton, sunt super usoare si in panta alergarea devine o placere ;) Le multumim inca odata pentru acest frumos cadou!
Seara am stat la povesti cu Vasi si Mihai si bineinteles am facut turul muzeelor din Sibiu caci era Noaptea Muzeelor.
Duminica dimineata plecam toti 3 si cu Mihai spre Medias sa incurajam concurentii iar Coco sa alerge la 10.000m. Ajungem repede caci din Sibiu pana la Medias sunt in jur de 50km, Cornelia se inscrie la cursa de 10km dupa care pornim rapid catre Sighisoara sa prindem startul maratonului.
Pe drumul catre Sighisoara, la dealul ce coboara catre Sighisoara Mihai se hotaraste sa participe si el la maraton, mai aveam numai cateva minute pana la Start dar am ajuns si am reusit sa luam si numar pentru Mihai. A luat un tricou de la Adi si a pornit in cursa. MIHAI - rege pentru o zi

Adi l-a insotit o bucata buna din traseu pe Mihai, noi i-am facut poze si am avut grija sa nu duca lipsa de nimic, iar el a zis ca "s-a simtit ca un rege".
Beni a castigat detasat maratonul cu un timp foarte bun: 2h29min, felicitari!
Coco a iesit pe locul IV la cursa de 10km, a fost foarte bucuroasa.


Albumul foto il gasiti aici

No comments: