Triathlon Challenge Mamaia -11 septembrie 2010

Au inceput inscrierile la triathlon Mamaia!!! pentru inscriere aici
Va fi al 2 lea triatlon pentru mine in acest an. In 2009 am participat la proba sprint, cred ca la aceasta proba voi merge si in acest an pentru a putea face o stafeta si cu colegii mei. SiS va merge sigur la proba individuala Olimpic.
Pentru ca Orange este si in acest an partener al acestui eveniment colegii m-au rugat sa le scriu cateva impresii despre editia anterioara! Sper sa ii motivezi si pe ei si pe altii pentru ca merita sa participi la acest triatlon! :-)
Copil fiind ai vrut sa inveti sa inoti, ti-ai dorit bicicleta iar alergatul era ceva firesc. Niciodata nu te-ai gandit ca acestea sunt cele 3 probe ale triathlonului!
Acum nimic nu mai pare firesc....emotiile sunt mai mari, ai crescut in inaltime, a crescut si distanta fata de pamant iar frica de cadere este mare....dar toate acestea sunt doar in imaginatia noastra......ce-ar fi sa iti imaginezi mereu cum ajungi la linia de sosire, este una din cele mai frumoase imagini pe care o poti trai!
Merita sa incerci sa redescoperi bucuria sportului prin pregatirea pentru triathlon si participarea in luna septembrie la Triathlon Challenge Mamaia, nu spune ca este imposibil!
Anul trecut am incercat si eu pentru prima oara triathlonul. Este un sport complex in care ai nevoie de foarte multa anduranta dar si de un psihic puternic! La proba de inot m-am gandit ca imi va fi cel mai greu, lipsa antrenamentului se vedea dar stiam ca nu voi fi ultima iar organizatorii au luat toate masurile de siguranta! Ajung repede in zona de tranzitie si ma urc pe bicicleta, aici stiu sigur ca e timpul sa recuperez ce am pierdut in apa, imi place mult si ma bucur ca ma intersectez pe traseu cu concurenti, este o atmosfera deosebita, urmeaza alergarea si mai este atat de putin pana la finish! Usor nu a fost dar au ramas doar amintirile placute! La triathlon cred ca vei avea cea mai mare satisfactie chiar daca faci stafeta sau te incumeti la toate cele 3 probe, sportul si pregatirea pentru un concurs de acest gen te intaresc si iti dau incredere sa fi cat mai bun in tot ceea ce faci!
Marea este superba in acea perioada! Inotul a fost cel mai greu! alerg spre finish! SiS merge foarte bine dar cu greu reuseste sa isi numere turele la bicicleta!
Cei mai buni!
Crosul de 10km care are loc in acelasi timp cu triathlonul este o idee minunata, o gramada de sportivi si prieteni la acelasi eveniment, o bucurie sa ne revedem cu totii! Asadar in 11 septembrie ne vedem la triathlon la Mamaia apoi in 18 septembrie ne vedem la duatlon la Brasov - duatlon Cetatea Brasovului unde se pare ca vom primi un tricou super fain :-) Si toate acestea ca sa fim mult mai bine pregatiti la Maraton Piatra Craiului - Salomon in 2 Octombrie

Andreea a terminat atunci primul ei triathlon, a fost extrem de fericita!

1 comment:

Anonymous said...

ttsoiza knl qoeey facial porn

graia!

jzjpx qskjgc vlr asian girls