OM 2011 - 28 iunie

Adi Bostan locul 5 Open
In iunie am fost la Olympus Marathon. A trecut atat de mult timp de atunci dar faptul ca ieri am primit cea mai frumoasa poza de la OM 2010 ma face sa ma gandesc tot la acest maraton!!
A fost unul din cele mai asteptate concursuri in acest an si cu parere de rau eu nu am putut alerga din cauza accidentarii la genunchi din data de 18 iunie cand m-am ales cu o plaga impresionanta pe genunchiul drept.
Sa las plaga...ca si acum am probleme cu ea la 2 luni de cand s-a intamplat
Romani, belgieni, nemti, greci....dar cel mai importante ca am fost o gasca de prieteni
OM 2011 a fost perfect, vremea frumoasa cu cer senin si vizibilitate perfecta, sus la 2700m temperatura foarte scazuta, ceva anormal pentru aceste locuri.
S-a alergat si la cursa copiilor; Vava, Pavel si Andrei au luat startul la cursa de sambata seara dar cel mai asteptat moment a fost startul de duminica dimineata de la ora 6:05.
Au participat cativa dintre cei mai buni alergatori iar castigatorii chiar au alergat cu Zeii! Michel Rabat a avut un finish impresionant!
Michel Rabat, castigator!
Eu m-am bucurat enorm sa ii urmaresc pe traseu la kilometrul 6 si la kilometrul 33, Prionia pana la finish. Am facut poze frumoase si am avut timp sa atmir traseul si podurile nesfarsite pe care alergi, alergi spre Litochoro. Poteca e de vis chiar daca in timpul concursului nu vei reusi sa vezi frumusetea adevarata a acestor locuri.
Adi a venit pe locul 5 la general, imediat in spatele lui Nicholas Kalofiris! A facut 5:06:15
La echipe am venit pe locul 4, iar in campionatul MNRIC am reusit sa ne mentinem pozitia le echipe pe locul 3! Ionut Zinca este pe locul 2 in campionatul international MNRIC, Michel Rabat fiind pe locul 1 dupa ce a obtinut acest rezultat!
Rezultate complete aici
Plaja din Litochoro - Plaka si campingul raman favorite
iar pentru la anu sunt sigura ca nu vom lasa acasa mingea de volei! Seara de seara la casuta noastra s-a mancat cate un pepene, povesti, glume si planuri pentru Marathon 7500 pana seara tarziu!
Jocuri si ras cum din copilarie nu am mai experimentat! "Nasu" a fost un pion esential icand a fost vorba de distractie - copil sa fii si sa intrii in jocurile nascocite! Sis a dat tonul la Biza
Excursia pe varful Mytikas merita repetata iar o plimbare in satul Panteleimon nu trebuie uitata!
Pa varful Mytikas intro zi de vara cu temperaturi de 3-5 grade.
OM 2012 e in viitor si cu siguranta vom merge iar in numar cat mai mare sunt sigura! Dan Lixandru, Danut Cernat, Adi, Vasi, Gigi, Mihai, Nata, Florin, Sanda, Marmota si Dragonul..suntem doar cativa din cei care chiar ne-am indragostit de acest maraton, eveniment si mai ales de locurile deosebite si de vacanta de dupa maraton; si sa nu uitam ca ne asteapta cativa prieteni deosebiti!!
pentru al doilea an prind un buchey deosebit de flori la festivitatea de premiere, ce bucurie!! Este de la un Zeu! - Dimitris Venetikids
a fost de vis! deci sa visam la anul care vine si sa ne trezim in Litochoro pe plaja!

No comments: