Update SoluKhumbuTrail 2010 - Curaj!

Photo SoluKhumbu Trail Site
Suntem la Etapa numarul 7. De miercuri 17 Nov si pana joi 25 Nov sunt 9 etape, 9 zile consecutive. Nu stiu ce inseamna asa ceva...nici macar nu am experimentat 9 zile la rand de alergare, mai pui si mii de metrii de diferenta de nivel......doar bucuria copiilor din satele de la poalele muntilor, inaltimile, ghetarii si zapada alba, noutatea si diversitatea intamplarilor cred ca ii va face pe ei sa zboare, sa reuseasca ceea ce si au propus!
Ieri au fost 20 de km, atat dar plus 2100 diferenta de nivel si altitudine de peste 3000m. Pe Serban il vad deja in plina forma, obisnuit deja cu atmosfera...asteapta greul cel mai greu pentru ca acestea ii fac pe ei Romanii sa fie mai puternici! Vineri urca la 4300, sambata la 5300m iar duminica e zi de sarbatoare, cum este oare o zi de duminica la 5500 de m?
Aici vor ajunge duminica, este una din cele cea mai mare altitudine la care vor ajunge, le doresc sa fie vremea insorita si sa aiba parte de cele mai minunate peisaje! De azi si pana joi vor sta doar la altitudine!
Aceasta ar fi etapa, numarul 10, va fi luni...cam aceasta e altitudinea din zona...imi propun si eu luni o alergare..pe bucla doar..poate cu Vlad cu Sis si Adi... :-) cu Vlad Chiurlea!
Pentru noi ei sunt pe primul loc! pe locul 2 este Nikolas Kalofyris, ne gandim si la el pentru ca de cand am fost la Olympus si la UTMB Nikos ne este drag!
Domnul Chiurlea in poza de mai jos!!

No comments: